Vi gör returer lätta!
Vi accepterar returer av alla varor inom 30 dagar efter mottagandet och är berättigade till full återbetalning. Vi tar ut en returfraktavgift som dras av från din återbetalning. Kontrollera avgifterna för ditt land här.
Ett villkor för full återbetalning är att varan returneras i samma skick som du tog emot din beställning. Om varan har använts (annat än för att testa), skadad, tvättad, ändrad eller etiketter/etiketter saknas har vi lagligen rätt att debitera dig för varans värdeminskning.
För returer har du alltid rätt till en förbetald returetikett per beställning. Se till att behålla returkvittot eller annat returbevis från transportören. Om du behöver en andra retur, vänligen kontakta vår kundtjänst.
Förbehåller sig rätten att neka returer som skickas efter den tillåtna returperioden på 30 dagar och/eller utanför returpolicyn. Om returen vägras kan vi returnera varan till din huvudsakliga leveransadress på din bekostnad.
Om du vill returnera en vara, vänligen registrera din klimatkompensationsretur via modetotetrender.com/. Efter registrering får du en returinstruktion.
Vårt mål är att behandla din retur och göra en återbetalning inom 14 dagar.
Återbetalningar kommer att göras till den ursprungliga betalningsmetoden.
Om du vill byta en vara mot en annan färg eller storlek, vänligen returnera den oönskade vara och gör en ny beställning. Du hittar mer information här i vår FAQ.
Alla varor besiktigas individuellt vid retur. Om vi ​​får en returnerad vara i olämpligt skick förbehåller vi oss rätten att vägra återbetalning. Underlåtenhet att följa denna returpolicy kan leda till att du utesluts från vår policy för acceptabel användning.
Vi tar inget ansvar för varor som returneras till oss av misstag.
Kontakta alltid kundtjänst om varan är skadad eller defekt vid leverans. Därifrån kommer du att bli ombedd att returnera varan för full återbetalning.
Se alla vanliga frågor om returer och återbetalningar här.