försäkringsskydd
Denna policy styr hur modetotetrender.com samlar in, tar emot och behandlar personlig information om dig när du gör köp från modetotetrender.com, inklusive information relaterad till de produkter eller tjänster du har begärt från modetotetrender.com. Personlig information är information om dig som är personligt identifierbar, såsom ditt namn, hemadress, e-postadress eller telefonnummer, och som i övrigt inte är offentligt tillgänglig.

Integritet
För att förse dig med tjänster och webbplatsen, inklusive för att du ska kunna beställa och ta emot produkter via vår webbplats, för att administrera ditt konto, för att du ska kunna använda vår fraktportal och för att betala dig för de varor du säljer och för att förbättra din upplevelse. optimera, vi behöver göra detta, vi använder informationen vi samlar in på olika sätt.
Vänligen scrolla ner för de detaljerade syften för vilka vi samlar in din information och vilken specifik information som samlas in:
För att registrera och administrera ditt konto på vår webbplats kan vi komma att samla in ditt namn, e-postadress, lösenord och andra ytterligare detaljer som du väljer att lägga till på ditt konto såsom telefonnummer, adresser och kön.
För att kunna fullfölja de beställningar du lägger via vår webbplats samlar vi in ​​ditt namn, adresser, telefonnummer och beställningsuppgifter, som t.ex. B. de produkter du köpt, storleken och priset.
För att samla in betalningar från dig samlar vi in ​​din betalningsinformation som inkluderar kredit-/betalkortsnummer, innehavarens namn och CCV – vi lagrar det inte och överför det endast till våra auktoriserade betalningsleverantörer.
För att kunna ge dig vår kundservice (inklusive hjälpa dig att lösa problem med våra tjänster eller leveransförfrågningar, meddela dig om ändringar i våra användarvillkor eller kontakta dig om hur din upplevelse med oss ​​var), samlar vi in ​​ditt namn, t. -e-postadress, lösenord och adresser samt historik över dina kontakter med oss ​​(inklusive eventuellt telefoninspelningar av våra konversationer).
För att övervaka kvaliteten på vår kundtjänst samlar vi in ​​ditt namn, e-postadress, lösenord och adresser samt din kontakthistorik hos oss.
För att administrera, underhålla och förbättra vår webbplats och våra tjänster samlar vi in ​​din enhetsinformation (t.ex. din enhets IP-adress och enhetstyp), cookie-ID:n och webbläsarinformation.
För att kunna utföra bedrägeri- och kreditkontroller och var vi kan göra affärer med dig, samlar vi in ​​ditt namn; E-post; adresser; Webbläsarhistorik; köphistorik; Födelsedatum; Kön; Enhetsinformation (som IP-adress och enhetstyp)
När vi analyserar ditt beteende och dina köp på vår webbplats samlar vi in ​​ditt namn och din e-postadress. telefonnummer; adresser; Födelsedatum; köphistorik; webbhistorik och beteende; enhetsinformation; shoppingpreferenser; smeknamn; cookie-identifierare; Interna identifierare; Land; Köp- och försäljningshistorik.
sekretess och säkerhet
Vi har elektroniska, fysiska och processuella skyddsåtgärder som följer federala bestämmelser som skyddar personlig information om dig. Vi begränsar tillgången till personlig information om dig till de anställda som vi anser har ett rimligt behov av att komma i kontakt med den informationen för att kunna tillhandahålla produkter eller tjänster till dig.

Ändringar av denna integritetspolicy
modetotetrender.com kan komma att uppdatera denna policy. Vi kommer att meddela dig om väsentliga förändringar i hur vi behandlar personlig information genom att skicka ett meddelande till den primära e-postadressen som anges i ditt modetotetrender.com-konto eller genom att lägga upp ett synligt meddelande på vår webbplats.

dataradering
Du har rätt att få tillgång till, rätta eller radera dina personuppgifter. Dessutom har du även andra rättigheter i vissa fall, till exempel att invända mot användningen av dina uppgifter av oss eller mot överföringen av dina uppgifter. För att radera dina personuppgifter kan du kontakta oss.
Den här webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.